نکاتی برای بهداشت فضای سبز و باغ

نکاتی برای بهداشت فضای سبز و باغ

بهداشت فضای سبز و باغ

بهداشت فضای سبز و باغ

آفات و بیماری های رایج در فضای سبز و باغ، موانع بزرگی برای رشد موفقیت آمیز گیاهان شاد و سالم و همچنین رعایت بهداشت فضای سبز و باغ هستند. چه بخواهید باغی پر از سبزیجات لذیذ برای مصرف خانوادگی آماده کنید و چه بخواهید با پرورش گل فضای سبز خانه خود را زیبا و شادی بخش کنید، مراقبت از گیاهان در مقابل بیماری ها اهمیتی فراوان دارد.

گاهی اوقات، تشخیص این که بیماری های رایج در باغ از کجا می آیند، کار سختی است و تشخیص اینکه اصلا این بیماری ها منشاءشان کجاست و چرا در حال گسترش هستند، سخت تر نیز هست. حتی آب و هوای منطقه شما می تواند کنترل بیماری ها را سخت تر کند؛ در واقع می توان گفت، باغ های خشکی که با زمستان سرد مشکلی ندارند، در مقابل باغ هایی که گرم و مرطوب هستند، کمتر با بیمارها دست و پنجه نرم می کنند.

با این حال هرگز نترسید، زیرا در حالی که نمی توانید آب و هوا را کنترل کنید، می توانید با رعایت بهداشت فضای سبز و باغ بیماری ها را در جوانه از بین برده و گیاهانی سالم و عاری از بیماری پرورش دهید. چه بخش های بیمار گیاهان را دور بریزید، چه در پایان فصل پاکسازی کنید، چه فقط کمی هرس سبک انجام دهید، در هر صورت راه های زیادی وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها مانع گسترش آفات و بیماری ها و بالا بردن بهداشت فضای سبز خود شوید.

بعضی افراد فکر می کنند بعد از این که طراحی فضای سبز انجام شد، دیگر نیاز به تلاشی برای حفظ و نگهداری فضای سبز نیست، در صورتی که نگهداری فضای سبز نیز نیاز به کار و تخصص بالا دارد. شرکت گل پونه مهر نقش جهان می تواند به شما در این زمینه بهترین کمک ها را برساند، با ما تماس بگیرید.

خانواده های گیاهی متفاوت به بیماری های مختلفی حساس هستند و به روش های گوناگونی نیز منتشر می شوند، گاهی از برگ به برگ، گاهی از طریق ریشه گاهی از طریق خاک. به همین دلیل است که بهداشت فضای سبز و گیاهان در همه قسمت های باغ برای نگهداری فضای سبز بسیار مهم است. تنها آلوده شدن یک منطقه، منجر به آلوده شدن تمام آن خواهد شد و قبل از این که بتوانید از سبزیجات خوشمزه خود یا شکوفه ها و گل های زیبای خود لذت ببرید نابود خواهند شد.

12 نکته برای رعایت بهداشت فضای سبز و باغ


در این مقاله، ما برخی از نکات رعایت بهداشت فضای سبز و باغ را بیان می کنیم. می توانید این نکات را یادداشت کرده و همیشه آن ها را مرور کنید تا رعایت کردن آنها آسان باشد.

تیمار کردن گیاهان

تیمار کردن گیاهان

1. برگ های بیمار را تیمار کنید.

زمانی که در هنگام رسیدگی و نگهداری فضای سبز شهری یا شخصی خود، بخش های بیمار گیاه را تشخیص دادید، باید یا آن بخش گیاه را جدا کرده یا کاری کنید که مانع پخش شدن بیماری به گیاهان دیگر و نزدیک آن شود. تا آنجا که می توانید ریشه ها را حذف کنید و بخاطر بسپارید که بخش های باقیمانده می تواند بیماری را منتقل کند.

2. کمپوست صحیح

زمانی که بخش های بیمار گیاه را برای رعایت بهداشت فضای سبز و باغ خود حذف می کنید، باید آن ها را در جایی دور از گیاهان باغ خاک کرده یا از بین ببرید. اگر آنها را روی توده کمپوست قرار دهید، این بیماری به گیاهان دیگر و بخش های دیگر فضای سبز شما منتقل خواهند شد. تنها روش صحیح کمپوست بسیار داغ است که می تواند بیماری ها را به طور صحیح از بین ببرد.

روش صحیح کمپوست برای بهداشت فضای سبز و باغ

روش صحیح کمپوست برای بهداشت فضای سبز و باغ

3. تمیز کردن تجهیزات

درست مانند انسان ها، بیماری ها می توانند از طریق لمس هم منتقل شوند. برای همین تمیز نگه داشتن تجهیزات بعد از حذف بخش های بیمار گیاه، برای اینکه به بخش های دیگر و سالم گیاه منتقل نشود اهمیت دارد. این کار به صورت روتین به رعایت بهداشت فضای سبز و باغ کمک ویژه‌ای می‌کند.

تمیز کردن تجهیزات در بهداشت فضای سبز

تمیز کردن تجهیزات در بهداشت فضای سبز

4. شستن دست ها

در حالی که ابزار خود را بعد از حذف بخش های بیمار گیاه تمیز می کنید، معمولا شستن دست ها فراموش می شود. جابجا کردن بخش های بیمار و فراموش کردن این بخش مهم، می تواند بیماری را در کل باغ پخش کرده و بهداشت فضای سبز و باغ را به خطر بیاندازد.

5. جلوگیری از پخش شدن بیماری از طریق خاک

چکمه های خود را که در بخش بیمار فضای سبز پوشیده بودید، به خوبی تمیز کنید. شته ریشه و ریشه کلاب می تواند از طریق خاکی که به ته کفش شما چسبیده است به دیگر بخش های باغ منتقل شود.

جلوگیری از انتقال بیماری های فضای سبز از طریق خاک

جلوگیری از انتقال بیماری های فضای سبز از طریق خاک

6. تمیزکاری قبل از بهار

تمیز کردن باغ و فضای سبز در انتهای سال بسیار حیاتی است. با این کار می توانید بخش های بیمار گیاهان را حذف کرده و خاک را برای سال دیگر آماده کنید. تمام باقی مانده گیاهان را جمع کرده، گیاهان چندساله را هرس کرده و خود را برای رعایت بهداشت فضای سبز و باغ تان در سال جدید آماده کنید.

تمیز کردن گلخانه برای نگهداری فضای سبز

تمیز کردن گلخانه برای نگهداری فضای سبز

7. تمیز کردن گلخانه

تمیز کردن صحیح گلخانه در انتهای سال، بهداشت فضای سبز شما را تضمین می کند. پاییز بهترین زمان برای این کار است که هوا زیاد سرد نیست و آفات و حشرات خودشان را نشان می دهند. در این زمان می توانید آنها را راحت تر حذف کنید.

8. از شمع سولفوری برای بهداشت فضای سبز و باغ استفاده کنید.

گلخانه ها را باید بعد از تمیز کردن از آفات و قارچ ها پاک کنید. استفاده از شمع سولفوری یکی از بهترین راه ها برای این کار است، فقط باید دستورالعمل آنها را به صورت دقیق رعایت کنید.

9. ایجاد فضایی برای تنفس گیاه

برای رعایت بهداشت فضای سبز و باغ یکی از کارها این است که به گیاهان فضای کافی برای تنفس بدهید. یک محیط مرطوب که تهویه مناسب ندارد باعث رشد قارچ ها شده و کپک ها در آنجا زنده می مانند. محیط بسته برای گیاه باعث انتشار آلودگی شده و کنترل بیماری را مشکل می سازد.

10. برای بهداشت فضای سبز و باغ محیط را خشک نگه دارید.

اگر در باغ یا فضای سبز خود بیماری خاصی را تشخیص دادید، بهتر است که آن را خشک نگه دارید. بیماری‌ها در محیط مرطوب از طریق برگ ها یا خاک خیس که به ته کفش می چسبند، منتقل می شوند. صبح های زود برای آبیاری فضای سبز مناسب است تا در طول روز محیطی نمدار ایجاد نشود. آبیاری قطره ای برای فضای سبز یکی از روش های جایگزین است که می تواند رطوبت خاک را کم نگه دارد.

رعایت بهداشت فضای سبز

رعایت بهداشت فضای سبز

11. گیاهان را بالا ببندید.

بستن گیاهان با داربست، به خصوص گیاهانی که میوه می دهند یا سبزیجات، آن‌ها را از آفات و بیماری ها دور نگه می دارد. پس تا جایی که می شود برای رعایت بهداشت فضای سبز آنها را به سمت بالا و با فاصله از زمین ببندید. اگر شرایط برای این کار مساعد نبود، از موادی که محیط را خشک نگه می دارند، استفاده کنید.

12. برای بهداشت فضای سبز و باغ برداشت را به موقع انجام دهید.

اگر سبزیجات یا میوه ای را در فضای سبز خود پرورش می دهید، درست زمانی که آنها رسیده شدند، برداشت را انجام دهید تا مانع گسترش بیماری ها در محیط (بر اثر گیاهان گندیده ای که زیاد روی بوته یا درخت مانده‌اند) شوید.