ایده هایی برای طراحی فضای سبز رستوران سنتی
در رستوران های سنتی، معمولاً منو غذا نیست که باعث می شود شما در آنجا غذا بخورید، بلکه مساله اصلی، محلی است که غذا در آنجا سرو می شود. یک فضای باز زیبا و فضای سبز رستوران سنتی تاثیر زیادی در بیشتر شدن مشتری دارد.
مانند هر نوع طراحی فضای سبز، فضای سبز رستوران سنتی در گذر زمان می تواند تغییر کند. امروزه ویژگیهای شگفت انگیز زیادی نسبت به قبل وجود دارد که می توانند به خاص شدن رستوران کمک کنند. به خصوص طراحی هایی که دمای هوا در تابستان و زمستان را در نظر می گیرند که در قدیم به این موارد اهمیت داده نمیشد.
مورد دیگری که درمورد رستوران سنتی وجود دارد، تعدد آنها در شهرهای مختلف است، برای همین یک فضای سبز رستوران سنتی با ویژگی های به روزی که دیگر رستوران ها از آنها بهره نبرده اند می تواند به شما برای ماندن در رقابت کمک کند. پس بهتر است از تعدادی از این ویژگی ها که در ادامه به آنها پرداختهایم کمک بگیرید.
ایده هایی برای طراحی فضای سبز رستوران
پنکه های مه پاش
با استفاده از مه پاش که دمای هوا را کاهش می دهد، برای مشتریان خود یک تجربه شیرین فراهم کنید و سطح آرامش فضای سبز رستوران سنتی خود را بالا ببرید. این پنکه ها در اندازه ها و طراحی های مختلف وجود دارند که می توانید آنها را بین گلدان های بزرگ پنهان کرده و در محل هایی که مهمانان شما بیشتر در آن جمع می شوند قرار دهید.
استفاده از چترهای بزرگ یا آلاچیق های جذاب
چترهای جداگانه نیز به خصوص در تابستان و پاییز از مزیت های فضای سبز رستوران سنتی به حساب میآیند، اما چترهای بسیار بزرگ و رنگارنگ که چندین میز را پوشش میدهند، میتوانند سایه بیشتری ایجاد کنند. همچنین این چترهای بزرگ مانع از شلوغ شدن بین میزها خواهند شد، به خصوص اگر فضای سبز رستوران شما کوچک باشد.
استفاده از آلاچیق هایی که دارای یک محیط بسته هستند، هم برای زمستان و هم برای تابستان میتواند مفید باشد. یک رستوران بزرگ با استفاده از وسایل گرمایشی و سرمایشی مختص هر آلاچیق می تواند نسبت به دیگر رستوران ها مزیت داشته باشد.
مبلمان و تخت های رستوران
وقتی صحبت از مبلمان یا تخت میشود، اکثر رستورانهای سنتی به سراغ تخت های قدیمی و مبلمانی با کوسن هایی قدیمی میروند که انگار از سال ها قبل باقی ماندند و مناسب فضای سبز حیاط خانه هستند. ما در اینجا، در مورد کوسن ها و پشتی هایی صحبت می کنیم که سبک را به فضای سبز رستوران سنتی شما اضافه کرده و حسی رمانتیک، معاصر یا حتی اصالت های منطقه ای به فضای شما خواهند داد. انتخاب مناسب مبلمان و تخت باعث جذب بهتر مهمانانی می شود که میخواهند در زمان خوردن و آشامیدن، محلی راحت برای نشستن و ریلکس کردن داشته باشند.
گلدان ها
گلدان هایی بزرگ انتخاب کنید. این گلدان های بزرگ حتی می توانند درختان را در خود جای دهند که هم سایه ایجاد کرده و هم با شکوفه هایشان در بهار فضای جذابی برای مهمانان در فضای سبز رستوران سنتی ایجاد خواهند کرد. از آنجا که میزها و تخت ها یک سطح پایینی برای جذب نگاه مخاطبان ایجاد می کنند، درختان و گیاهان بزرگ لایه ای را به طراحی فضای سبز رستوران اضافه کرده که نگاه را به سمت بالا جذب می کند. از آنجایی که گلدانها قابل جابهجایی هستند، انتخابی مناسب برای رستوران خواهند بود. انواع گیاهان و طیف وسیعی از گلدان ها را میتوانید انتخاب کنید.
نورپردازی در شب
با استفاده از لامپ های چشمک زن در امتداد نرده ها یا درختان، می توانید فضای رمانتیکی به فضای سبز رستوران سنتی خود بدهد. درخشش ملایم این لامپ ها حس شادمانی را به بیننده منتقل می کند. از طرف دیگر، نورپردازی مناسب کمک کرده تا مهمانان برای خوردن غذاهای خود به دردسر نیوفتند.
سرگرمی را به فضای سبز رستوران سنتی خود بیاورید.
ایده های زیادی وجود دارد که باعث میشود فضای سبز رستوران سنتی شما حس و حالی جذاب و سرگرم کننده به مهمان منتقل کند. در ادامه به چند روش برای ایجاد یک فضای جذاب اشاره کردهایم:
- استفاده از سبدهای گل آویزان یا درختچه های آویزان در محیط، به خصوص در آلاچیق ها
- داشتن شومینه در محیط فضا سبز رستوران سنتی که حس خانه های سنتی را منتقل می کند.
- درختان مو که از دیوار و نرده ها بالا رفته و فضای سبز بسته ای را ایجاد می کنند.
با این حال، باید توجه کنید، درخت، گل یا بوتهای که انتخاب می کنید باعث جذب زنبور یا حشرات نشوند. هرچقدر زنبورهای عسل حشرات خوب و مفیدی باشند، باز هم بعضی از مهمانان از آنها فراریند. یکی دیگر از ایده های جذاب، استفاده از فضای سبز پشت بام به عنوان فضای سبز رستوران سنتی است.
استفاده از تریل های گیاهان
چه در محل نشست مهمانان چه در قسمت ورودی، یک تریل سبز یا همان داربست سبز گیاهی می تواند یکی از عوامل جذب مهمانان باشد. اگر از رستوران سنتی خود برای مهمانی ها نیز استفاده می کنید، تریل گیاهی، محل مناسبی برای عکس گرفتن و در نظر گرفتن آن به عنوان نقطه کانونی مراسم است.
هنگامی که تریل را در قسمت ورودی قرار می دهید، گیاهان شما با ایجاد اکسیژن در محیط و دادن حس بودن در طبیعت، در واقع به مهمانان خوش آمد می گویند. فقط بهتر است آنها را به گونهای طراحی کنید که در دست و پا نباشند و محیط را شلوغ نکنند.
استفاده از آب نماها
همه صدای ملایم ریزش آب را دوست دارند، آب نما می تواند مهمانان را آرام کند. اضافه کردن یک آب نما به فضای سبز رستوران سنتی کار آسانی است.
آبشارهای کوچکی وجود دارند که میتوانید تهیه کرده و در فضای رستوران خود استفاده کنید. همچنین میتوانید آب نمای بزرگی را تهیه کنید که نقطه کانونی فضای سبز رستوران سنتی شما باشد. استفاده از جوبهای آب در بین تخت و آلاچیق نیز کمک ویژهای به طراحی فضای رستوران شما خواهد کرد. البته باید توجه کنید که هر آب نما یا طراحی آبی که انتخاب میکنید، نیاز به نگهداری و محافظت دارد.
اگر در حال حاضر آمادهاید که مهمانان را تحت تاثیر فضای سبز رستوران سنتی خود قرار دهید، همین حالا با شرکت گل پونه مهر نقش جهان تماس بگیرید. ما در طراحی و نگهداری فضای سبز رستوران شما، تازگی و نشاط را به کار خواهیم برد.